Soldusch

(Tanspray, brun utan sol)

Vill du ha en jämn och fin bränna utan att behöva använda dig av solarium? Nu har det äntligen kommit till Sverige, airbrush tanning, den senaste tekniken för att få en naturlig solbränna. Med hjälp av airbrush-teknik sprayas huden brun - snabbt, enkelt och helt ofarligt.

Hur blir huden brun?
Den aktiva ingrediensen i lösningen är dihydroxyacetone (DHA). Denna blandning har använts I flera år. DHA reagerar med proteinerna i det översta hudlagret för att ge en solbränna. Nyansen mörknar med upprepade behandlingar. Airbrush tanning ger en jämn och naturlig solbränna.

Hur länge varar behandlingen?
En bra grundfärgning verkar i 5-7 dagar. Behandlingen ska upp- repas minst en gång per vecka för att behålla en gyllene färg.

Hur lång tid tar det?
Det tar normalt mellan 4 – 6 minuter för att applicera solsprayen på hela kroppen. Låt huden torka i ca. 10 minuter innan du tar på dig kläderna. Genom att vänta undviker man ränder etc. i huden.

Vad är fördelarna?

  • Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium
  • Du bränner dig inte och du utsätter inte din kropp för farlig UV-strålning
  • Du kan snabbt bli brun till speciella tillfällen, tex. nyårsbalen
  • Du kan få en gyllene jämn solbränna på platser du har tidigare haft svårt att sola naturligt
  • Ljusa personer kan förbättra sin solbränna
Vad ska jag ha på mig?
Bikini, baddräkt, badbyxor eller underkläder Efter behandlingen rekommenderas löst sittande kläder. Lösningen färgar inte kläderna.

Förberedelser
Du förbereder sig bäst genom att ha duschat och gjort en kropps- peeling innan behandlingen. Huden skall även vara fri från kosmetika. Se också steg 1 och 2 under förberedelser innan brun-utan-sol behandlingar

Hur säker är DHA?
DHA har använts i kosmetika i åratal. DHA är den enda, hittills, aktiva ingrediens för solning utan sol som godkänts av US Food & Drug Administration (FDA), det amerikanska livsmedelsverket.

Hur fungerar DHA?
Alla effektiva solfria medel innehåller DHA. Det är ett färglöst bindemedel av socker som när det appliceras på huden förenar sig kemiskt med översta hudlagret och ger en mörknande effekt. DHA skadar ej huden eftersom det endast påverkar de yttre hud cellerna.

Vi reserverar oss för eventuella prisförändringar.
Tidsbokning: 026-18 12 19. Adress: Centralplan 5, 803 11 Gävle