RESTYLANE - Ett naturligt skönhetslyft utan något behov av plastikkirurgiska operationer!
Skönhetsidealen förändras med tiden, precis som våra ansikten när vi åldras. Med Restylane får du ett naturligt skönhetslyft med material som finns naturligt i kroppen. Restylane slätar ut linjer och veck i ansiktet genom en kristallklar, icke-animalisk, biologiskt nedbrytbar gel. Denna gel är baserad på den naturliga substansen hyaluronsyra. Restylane är säkert! Det har över 10 års användning och mer än 6 miljoner behandlingar har utförts i över 70 olika länder. Restylane injiceras med en ytterst fin kanyl och resultatet syns omedelbart. Med Restylane får du ett långvarigt och naturligt skönhetslyft.  

Vi jobbar framför allt med veck mellan ögonbryn (glabella) samt linjerna bredvid/ mellan mun och näsa (nasolabiala vecken).

Tre olika varianter
RESTYLANE finns i tre vävnadsanpassade varianter, var och en speciellt utformad för olika syfte och effekt, t.ex. att jämna ut tunna linjer, forma ansiktskonturer eller skulptera läpparna. Skillnaden mellan produkterna är gelens partikelstorlek. För bästa resultat väljer din läkare vilken produkt, eller kombination av produkter, som bäst passar din hud och dina behov.

  • RESTYLANE är avsett för att korrigera rynkor och skulptera läppar. 
  • RESTYLANE Touch används för att korrigera tunna, ytliga linjer, t.ex. runt munnen, i pannan och skrattrynkor.
  • RESTYLANE Perlane kan användas för att forma ansiktskonturer, t.ex. kinder och haka, korrigera djupa veck och öka läpparnas volym.
Beroende på vilka effekter du vill uppnå, bibehåller du den första behandlingen bäst med uppföljningsbehandlingar.


Rynkreducering2000:- till 3300:-/spruta

Många vill få en fylligare och mer sensuell form på läpparna. Bara en smula extra volym kan förändra utseendet på ett fantastiskt sätt. RESTYLANE och PERLANE erbjuder dig ett naturligt och säkert skönhetslyft med långvarig effekt. Inget annat injicerbart implantat kan erbjuda samma fördelar. Hyaluronsyra är ett av de få ämnen som är identiskt i alla arter och vävnader. De har långvarig effekt men är inte permanenta. Du kan alltid välja mellan att fortsätta eller ändra kombinationen av behandlingarna. RESTYLANE och PERLANE är biologiskt nedbrytbara, vilket innebär att de absorberas gradvis. Hur länge en behandling håller i sig är väldigt individuellt och beror på många olika faktorer. Men tack vare den mycket effektiva stabiliseringsmetoden förblir volymen intakt under lång tid. Kliniska studier visar att effekten av RESTYLANE varar i upp till sex månader efter läppbehandling. Med PERLANE varar resultatet längre. Priserna varierar efter hur mycket man väljer att spruta in.

Vi reserverar oss för eventuella prisförändringar.
Tidsbokning: 026-18 12 19. Adress: Centralplan 5, 803 11 Gävle