Microblading 3D
Permanent make upBokaTid Gron MorkBakgrund 120px 1

 

Vad är microblading 3D?

Microblading 3D innebär att man med hjälp av den senaste teknologin tatuerar in hårfina streck i det översta hudlagret på ögonbrynen. Stråteknik är den senaste metoden för kosmetisk tattoering.

 

Vad är permanent make up?

Permanent make up,micropigmentering är en behandling där stabila mineral pigment förs in i huden med en dermograf som tränger ner ca 0,5 - 1 mm i huden, till ögon, ögonbryn och läppar. Du kan träna, simma, gråta och gnugga dig i ögonen. Behandlingen är säker och resultatet blir naturligt.

Det handlar inte om att lägga en fest-make up. Permanent make-up passar perfekt för dem som vill se pigg och fräsch ut dygnet runt. Det passar även dem som lider av håravfall (alopecia). Behandlingen passar alla åldrar.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen gör inte ont, de flesta känner ytterst lite eftersom man blir bedövad. Dagen efter kan man vara lite svullen om man har gjort eyeliner. Man kan gå tillbaka till jobbet samma dag som man gjort en pigmentering.

Behandlingen tar ca. 1.5 - 2tim. Och efter ett par veckor behövs det en ny ifyllnad göras för att få de optimala slut resultatet, den ifyllnaden ingår i grundpriset. Färg nyansen bestäms efter kundens önskemål.

Valet av färg och form är ett viktigt steg före själva pigmenteringen. Varje ansikte är unikt och tillsammans prövar man ut en färg och form som passar. Det finns en stor mängd färgnyanser att välja mellan, bäst är att välja en naturlig ton.

Vilka har nytta av permanent make-up?

  • Personer som pga. allergi inte kan använda vanlig make-up.
  • Personer som vill spara tid.
  • Personer som vill förbättra och förstärka sitt utseende.
  • Personer med dålig syn.
  • Personer som vill ha 100% vattenfast smink som tål regn, bad, bastu, kyssar, sol och träning dygnet runt utan utsmetning.


Visst skulle det vara skönt att vakna fräsch och snygg och slippa stå framför badrumsspegeln varje morgon?

Utan make-up känner sig många av oss bleka och färglösa. Faktum är att de flesta vinner på att ha lite make-up. Lite lagom färg i ansiktet gör att vi får ett piggare och trevligare utseende.

Eye-liner

Färg längst ögonfranskanter gör att fransarna ser längre och tätare ut, markerar också fint ögats form. Från För dig som vill men inte orkar eller har tid att bry dig så mycket om utseendet finns ett sätt att få make-upen bestående. Du behöver inte oroa dig för kludd när ögonen rinner eller för problem om du är allergisk mot vanligt smink.

 Eye-liner kosmetisk pigmentering utförs av Hair and Beauty Center i Gävle

Ögonbryn

Ögonbrynen betyder mycket för en kvinnas utseende, de är ansiktets inramning och med vacker färg och form ger de ansiktet ett ordentligt lyft. Tunna fina strån ritas in i huden och ger en snygg form och färg.

Ögonbryn kosmetisk pigmentering utförs av Hair and Beauty Center i Gävle

 

Exempel på former på ögonbryn

Ögonbryn mätning

Ögonbryn mätning

Ögonbryn

 

Lip-liner

Med färg på läpparna och en skickligt målad läpplinje kan du förstärka och framhäva dina läppar och dessutom få läpparna att se fylligare ut. Assymetriska läppar kan korrigeras.

Lip-liner kosmetisk pigmentering utförs av Hair and Beauty Center i Gävle

Läppkontur

Hur länge håller permanent make-up?

Pigmentet kommer att bestå mellan 1-3år, beroende på färgval och individuella egenskaper i huden och immunförsvaret. Pigmenten bleks med åren och vill man bevara sin makeup gör man en påfyllning.